top of page

Sok-sok kérdésre keresem a választ azokkal a fantasztikus nőkkel, akik az életükben elsőre talán megoldhatatlannak tűnő problémával találják szembe magukat.

Pont, mint Te. Szeretném, ha kíváncsi lennél. Kíváncsi arra, mit adhat Neked egy olyan élethelyzet, amilyennel még nem volt dolgod.

Nemzetközi kapcsolatokban mozgolódó globális gondolkodással, 30 év harcművészeti tapasztalattal, végtelen kíváncsisággal, elfogadással és kreatív megoldáskereső beállítottsággal próbálom jobb működésre bírni a rendszereket, együttműködéseket, segíteni megtalálni az álmokat, az emberek saját egyéni útját. 

Változás & Fejlődés

Teremtés & Megoldás

MÓNI

ZSU

Kinyik Mónika Coach
Opra-Szabó Zsuzsa Cyber Coach
Tabi Annamária Coach
Gál Anna Coach
Asset 14.png

ANCSA

ANNA

Újratervezés & Önértékelés

Támogatás & Motiváció

Fő érdeklődési területem – személyes érintettség okán is – a 40-en túli nők élethelyzetei, problémái, elsősorban az életközépi válság témakörei: elégedetlenség, örömre való képtelenség, a haszontalanság, a céltalanság érzése, az új „én” felépítése, önértékelés, önbizalom.

Az élethez mindig kellő optimizmussal és vidámsággal állok. Úgy gondolom, hogy bármit is kapunk a sorstól, az mindig a mi javunkat szolgálja.

 

Ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk, szükségünk van változásokra.

Coaching, online coaching, business coaching. 

Asset 8.png
bottom of page