top of page
Tabi Annamária Coach

ANCSA

Újratervezés & Önértékelés

Tabi Ancsa vagyok, life és business coach, a Cyber Caffé társalapítója és a FeelGood Club alapítója.

 

Számomra fontos, hogy hasznosnak érezzem magamat és a munkámat, hogy állandóan mozgásban, fejlődésben legyek, és az ügyfeleimnek is a fejlődés lehetőségét adjam. 

Nyitottságom, kíváncsiságom és a problémán kívül való elhelyezkedésem segít abban, hogy ügyfeleimet minél jobban tudjam támogatni.

 

Figyelmes hallgatóság vagyok és logikusan átlátok helyzeteket, biztonságos beszélgetési közeget teremtek, ezáltal segítem ügyfeleimet, hogy lelassuljanak, elmélyüljenek a probléma vizsgálatában és a megoldás keresésében.

Fő érdeklődési területem – személyes érintettség okán is – a 40-en túli nők élethelyzetei, problémái, elsősorban az életközépi válság témakörei: elégedetlenség, örömre való képtelenség, a haszontalanság, a céltalanság érzése, az új „én” felépítése, önértékelés, önbizalom.

Ezen kívül szívesen foglalkozom általánosságban a tervezéssel: célok és az oda vezető út megtervezésével, a halogatás, a motiváció, a kitartás, az elköteleződés, az időgazdálkodás témakörével, illetve új szokások bevezetésével is.

 

Küldetésem:

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rosszul érezd magad. Szeretnék segíteni minél több embernek abban, hogy megtanulja az élete problémás helyzeteit kezelni, és képes legyen jól érezni magát.

Szeretnék szembeszállni a nagy magyar pesszimizmussal, rosszindulattal, kishitűséggel és borúlátással. Ha csak néhány embert sikerül rávezetnem arra, hogy pozitív gondolatokkal töltse meg a fejét, hogy új módszerekkel közelítsen a problémák megoldásához, és merje reálisan látni önmagát és a lehetőségeit, akkor már az én munkám nem volt hiábavaló.

e-mail: ancsa@cybercaffe.hu

Asset 8.png
bottom of page