top of page
Kinyik Mónika Coach

MÓNI

Változás & Fejlődés

Kinyik Móni vagyok, life coach, szövegíró, blogger, a Cyber Caffé Club társalapítója és az üzleti életben megforduló nők elkötelezett támogatója. Sok év sportolói, majd pénzintézeti és vállalkozói múlttal a hátam mögött megszámlálhatatlanul sok nővel találkoztam, és egyet – saját tapasztalat alapján is - biztosan állíthatok:

 

Nőnek lenni különleges ajándék.

 

De mégis, a mindennapok rohanásában van időnk ezt elismerni? Hol vagyunk a rohanó hétköznapokban mi, Nőként?

Számtalan elvárás és feladat. De mi történik, ha bárhol elakad az életünk? Ha nem tudunk ennyi mindennek megfelelni? Ki segít akkor, amikor minden a feje tetejére áll? Amikor hiába próbálgatjuk a kulcsokat, a zár nem nyílik. Ki segít, amikor a napok nincsenek megtervezve és szétesünk, s ki segít akkor, amikor a napok túl vannak tervezve, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy várjuk?

Sok-sok kérdésre keresem a választ azokkal a fantasztikus nőkkel, akik az életükben elsőre talán megoldhatatlannak tűnő problémával találják szembe magukat. Pont, mint Te.

 

Szeretném, ha kíváncsi lennél. Kíváncsi arra, mit adhat Neked egy olyan élethelyzet, amilyennel esetleg még nem volt dolgod. Eddigi életed során mindent hibátlanul megoldottál, de most nem tudod, mihez kezdj vagy merre indulj. Vagy egyszerűen csak elakadtál, és kapaszkodók után kutatsz.

 

Célom, hogy a találkozásaink után Te, mint Varázslatos Nő mindig egy kicsit több ötlettel, céllal, pozitív gondolatattal folytasd az utad arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetsz teljesebb és még sikeresebb az életedben. 

 

Szeretettel várlak Coaching alkalmainkon!

e-mail: moni@cybercaffe.hu

Asset 8.png
bottom of page