top of page
Zsu

ZSU

Teremtés & Megoldás

Utakat, megoldásokat, módszereket szkeptikusan kereső vagyok én is, villódzóan kreatív mérnöki-sportos-business beállítottsággal, sok év multis és vállalkozói múlttal. Nemzetközi kapcsolatokban mozgolódó globális gondolkodással, 30 év harcművészeti tapasztalattal, végtelen kíváncsisággal és kreatív megoldáskereső beállítottsággal. Erősségem a folyamatok megkezdése, inspirálása, innovatív gondolatok/márka támogatása, felépítése, menedzselése és felemelése, stratégia alkotás, ezerszínű kreatív villámgondolkodás, szervezés, sokrétűség, teremtés.  Design gondolkodás.

Nekem a coaching egy rendkívül hatékony, logikus-tudományos módszertan, kérdezéstechnika, ami segít tisztán látni adott szituációt, megtalálni az elakadást, a toporgás okát, életünk bármelyik területén, és megtalálni arra, a coaching folyamatban résztvevő saját megoldását, az egyéni tapasztalatai, képességei, vállalásai segítségével. A coaching folyamat a változtatásra megérett, fejlődni, (előrébb, tovább) lépni akaró személyek egy haladási útja, mely során irányított tematikával, a coachee végighalad a megtalált és vágyott célja felé a saját maga álltal kirajzolt úton, a maga módján és ütemében.

 

Tehát nem tanácsadás, nem mondjuk meg a tutit, nem kell megfelelni vagy mások által javasolt, erőltetett vagy manipulált, kényelmetlen megoldásokat végrehajtani. A Coaching mindenkinek a maga csatája, a maga módján: egyéni cél felállítása és elérése, egyéni módon.

Opra-Szabó Zsuzsa

e-mail: zsu@cybercaffe.hu

Asset 8.png
bottom of page